Tips om Hosting seminarer & gratis reklame

Hvis du er en ekspert på dit område eller besidde en vis viden at andre kan være interesseret i at lære, så du kan finde stor succes i hosting offentlige seminarer. I dette scenario, du ville være højttaleren og alle deltage i din seminarer vil gøre det til gengæld for et gebyr. Et par eksempler på populære seminarer omfatter skrivning workshops, lære at tjene penge online, investere strategier og fast ejendom. Dog er emner kun begrænset af fantasien af højttaleren. Hvis der er oplysninger skal læres, der kunne være til gavn for andre, er chancerne gode, at nogen ville være interesseret i at deltage i en workshop om emnet.

Uanset om du taler om at blive en offentliggjorte forfatter eller du har en gennemprøvet metode til at få rig på internettet, hosting seminarer er en forrygende karriere, hvis du kan lide at rejse og nyde tale foran et publikum.

Det første trin til planlægning seminarer er at vælge en placering. I begyndelsen, en lille facilitet vil være tilstrækkeligt for nødstedte lyttere og bør have rigelig plads til 50-100 personer. Med hensyn til billetten priser, omkostningerne ved seminarer variere afhængigt af erfaringerne fra taleren og oplysningerne. Et godt udgangspunkt vil være $20,00 per billet, og efterhånden som du får erfaring og anerkendelse, kan du øge omkostningerne. Hvis det overhovedet er muligt, planlægge din seminarer op til et år i forvejen for at give mulighed for forfremmelse og markedsføring.

Når det kommer til enhver virksomhed, er herunder en, der indebærer hosting af seminarer og offentlige taler den vigtigste faktor reklame. Før nogen kan vide, at din nye virksomhed findes, skal de høre om den. Den bedste måde at annoncere kommende seminarer er via en pressemeddelelse. Skrevet som en ene side nyheder meddelelse, er en pressemeddelelse distribueret til lokale aviser, magasiner, tv- og radiostationer. Ud over at sende en pressemeddelelse, vil de fleste lokale radiostationer sandsynligvis være villige til at distribuere flere salgsfremmende billetter til din kommende seminar som en del af en radio giveaway. Dette vil give radiostationen nogle ekstra gratis konkurrencer til at tilbyde lyttere og din kommende seminarer en betydelig mængde af gratis reklame. I bytte for din ydelse af radiostation flere gratis billetter, er de enig i at nævne dato, tidspunkt og sted for din seminar.

Uanset om du tænker om hosting et seminar, som en ny fuldtids karriere eller blot som en måde at tjene nogle ekstra penge på siden, kan du finde det at være en meget givende mulighed for at dele din viden med andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.