Sætte dine færdigheder til brug og hjælpe andre!

Alle af os har værdifulde færdigheder, som vi ikke kan realisere fordi de er så en del af, hvem vi er. Du kan hjælpe en anden person ved at tilbyde dem dine evner som en fordel eller som en måde at tjene nogle ekstra penge. Du vil blive overrasket over typerne af oplysninger, som folk er villige til at betale for disse dage. Du kan oprette en e-bog og sælge den online til dem, der er interesseret i en bestemt færdighed, som du har.

Min ven og jeg for nylig byttede færdigheder og det virkelig hjulpet os begge. Hun er meget kreativ og jeg har altid elsket den måde hendes hjem er indrettet. Mine er meget grundlæggende, som jeg ikke rigtig ved var at starte med home decor. Hun kom over og påpegede et par gode ideer og tog mig shopping. Vi arbejdede sammen for et par uger til at indarbejde ideerne og jeg er meget imponeret over det nye udseende.

Hendes ene mangel er dog organisation. Hun har bunker af papirer og ting på sin counter i køkkenet. Jeg er meget organiseret, så det gør mig krybe! Hun for evigt skulle betale sent gebyrer for regninger, fordi hun glemmer at sende dem i, og hun selv lod sin Sygeplejeområdet licens udløber fordi hun glemte at udfylde fornyelse papirarbejde.

Jeg hjalp hende med at sortere gennem alle papirarbejde og få det kategoriseret. Vi så gjorde etiketter for filer og sætte pænt dem alle væk. Vi har også lavet en bog med hendes månedlige regninger er opført så hun kan finde ud af hvad hun skylder, og hvornår det er gøre. Nogle enkle kurve bidraget til at reducere mængden af rodet i hendes skabe og skuffer, så hun kan finde tingene meget nemmere nu.

Tænke færdigheder, du har og dele dem med andre. Det kan være sjovt og du vil lære at værdsætte dine færdigheder mere end du gjorde før. Hvis du er en fremragende kok kan du tilbyde at undervise en nygift, der kæmper for at gøre en dejlig middag hjemme. Du kan frivillig på en skole for at hjælpe med håndværk, hvis du nyder at arbejde med børn og har kreative ideer.

Du kan have været komplimenteret mange gange for hvor godt dit kæledyr opfører sig. Du kan undervise andre mennesker Sådan gør den samme genstand nemlig deres pets. Måske dine planter og haven giver smukke blomster og du kan hjælpe dem i dit nabolag med varetagelse af de samme resultater.

Uanset hvordan du planlægger at dele dine færdigheder, kan du være sikker på er der folk derude, der har brug for hjælp. Du kan frivilligt dine færdigheder, bytte dem med nogen for en færdighed, du mangler, eller du kan sælge dine evner for at generere nogle ekstra indkomst. Alle har nogle færdigheder, hvor de er eksperter, og hvad gør os så unikt. Bruge disse færdigheder til din fordel og alle vil drage fordel af den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.