billige biler priser fra Under $15K

Er du på udkig efter en ny bil? Hvis du er, findes der flere modeller for under $15.000. Tolv nævnes her; 13 Hvis du medtager den Nissan Versa vil blive frigivet senere på sommeren. øget konkurrence har gjort det et godt tidspunkt at købe en ny bil så sammenligne, shop og spar!

Chevrolet Cobalt med en MSRP på under $13.000, denne Chevrolet model er en af de laveste prissatte biler fremstillet i USA En konkurrencedygtig pris, når du indser, at få nye bilmodeller er prissat så lavt. Hvis kobolt prisen stadig ikke lavt nok for dig, så Chevrolet også markedsfører Aveo, import et køretøj GM fra sin sydkoreanske subsidiær Daewoo. Aveo retails for kun $9890!

Ford Focus detailhandel på $13,990 fokus er den laveste priser køretøj sælges af “blå oval” i USA Ikke billige nok for dig? Særlige incitamenter på ZX3 version af fokus kan sænke prisen af så meget som $3000!

Honda Civic Coupe det bliver stadig vanskeligere at finde en Civic under $15.000. Hvorfor er det? Nå, Honda har været gradvist at skubbe Civic marked i et forsøg på at konkurrere mod Nissan Sentra og Toyota Corolla. Må ikke bekymre dig, Honda er ved at frigive en bil selv mindre [og billigere] end Civic: $12.000 Fit bliver i Honda showrooms senere dette år!

Hyundai Accent og Hyundai Elantra-overlade det til Hyundai at have to køretøjer i sin linje op, der sælger for under $15.000. Starter ved bare $12,455 Accent GLS er Naturfilm, men afklædt ikke. Bilen leveres med fire hjul skivebremser, 8 måde justerbar førersædet og ABS. Elantra er lidt op marked og retails for omkring $1300 mere end accenten.

Kia Rio og Kia Shuma med en MSRP på $11, 110 Kia Rio er den laveste pris fire-dørs bil sælges i USA De seneste opgraderinger til modellen omfatter flere sikkerhedsfunktioner: seks airbags, indvirkning-absorbere ratstammen, forreste og bageste krølle zoner og sidepåkørsel døren bjælker. Vælg spektre for en bil, der er bedre velindrettede og større end Rio.

Saturn ION-Base modeller af den lille bil fra Tennessee i øjeblikket detailhandel omkring $13.500, men at prisen kan falde senere på året, da GM søger at flytte flere langsomme sælgende biler herunder ION

Toyota Corolla altid konkurrencedygtige, Blomsterkronen er prismærket henne ved $14,105 og anses af industriens ledere der har den højeste kvalitet blandt alle små biler på markedet. En lavere omkostningsmodel, Echo, er udgået, men en ny model, Yaris, vises senere på året og sælge en detail nemlig omkring $12.000.

Scion xA og Scion xB to af de tre modeller, der sælges af Toyota’s Generation “Y” division, Scion, er prissat under $15.000. XA starter omkring $13.500 og xB sælger for omkring $1000 mere end.

Så er dagene for at finde transport under $15.000 snart at være bag os? Tværtimod med 2007 import af biler fra Kina den kategori får snart nyt liv som biler fra Chery under $10.000 og Geely ramte USA udstillingslokaler skubbe nye priser ned til så lavt som $6600! Som et resultat, ser Ford, Dodge, og andre på måder at opbygge og importere biler oversøiske eller i Mexico, der vil sælge for meget end nuværende grundmodeller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.